Pracownik gastronomii 23-26 netto, Łomianki- stałe zatrudnienie
Dodane Środa, 03 Sierpnia 2022, 8:53:08, ID ogłoszenia: 130027Opis ogłoszenia
Warmia i Mazury już niebawem w CH Łomianki !
Otwieramy nowy punk gastronomiczny z naszymi burgerami i poszukujemy do naszego zespołu osób na stanowisko pracownik gastronomii
KOGO SZUKAMY:
-Szukamy osób, które chcą być integralną częścią firmy i planują pracę w gastronomii na dłużej;
Dyspozycyjność jest ważna, ale staramy się układać grafik tak, abyś miał/miała czas na swoje zajęcia dodatkowe;
-Optymistyczne podejście do Klienta, miła aparycja, uśmiech jest dla nas bardzo ważne - w końcu Ty jesteś wizytówką naszej marki;
-Doświadczenie w gastronomii jest mile widziane, ale bez niego też sobie poradzimy jeśli tylko jesteś chętny/a na szkolenie, naukę i chęć pracy w tej branży;
-Książeczka sanepidu jest wymagana, ale jeśli jej nie masz możesz ją wyrobić w trakcie trwania szkolenia;
SZKOLENIE/ UMOWA/WYNAGRODZENIE:
-Szkolenie jest powadzone na terenie Warmii i Mazur- koszt zakwaterowania/ dojazdu/ wyżywania po naszej stronie;
-Stawka dla pracowników gastronomii u nas zaczyna się od 23zł-26 netto w zależności czy dopiero zaczynasz swoją drogę w gastronomii czy już masz czym się pochwalić
-Dodatkowo możesz liczyć na dodatkowe premie;
ZAKRES ZADAŃ:
-Praca polega na przyjmowaniu i realizacji zamówień oraz przyjęcie i rozliczenie należności od Klienta;
-Przygotowujesz wyśmienite burgery zgodnie z wiedzą pozyskaną na szkoleniu i schematem przyjętym w każdym naszym lokalu;
Jeśli jesteś zainteresowany/a współpracą w stabilnej firmie zapraszamy do aplikowania na maila hr@zmwarmia.pl (w tytule maila podaj tytuł PG/ŁO/22) lub kontakt z Managerem Steakowni Wojciech tel. 691667685
Opis ogłoszenia
Warmia i Mazury już niebawem w CH Łomianki !
Otwieramy nowy punk gastronomiczny z naszymi burgerami i poszukujemy do naszego zespołu osób na stanowisko pracownik gastronomii
KOGO SZUKAMY:
-Szukamy osób, które chcą być integralną częścią firmy i planują pracę w gastronomii na dłużej;
Dyspozycyjność jest ważna, ale staramy się układać grafik tak, abyś miał/miała czas na swoje zajęcia dodatkowe;
-Optymistyczne podejście do Klienta, miła aparycja, uśmiech jest dla nas bardzo ważne - w końcu Ty jesteś wizytówką naszej marki;
-Doświadczenie w gastronomii jest mile widziane, ale bez niego też sobie poradzimy jeśli tylko jesteś chętny/a na szkolenie, naukę i chęć pracy w tej branży;
-Książeczka sanepidu jest wymagana, ale jeśli jej nie masz możesz ją wyrobić w trakcie trwania szkolenia;
SZKOLENIE/ UMOWA/WYNAGRODZENIE:
-Szkolenie jest powadzone na terenie Warmii i Mazur- koszt zakwaterowania/ dojazdu/ wyżywania po naszej stronie;
-Stawka dla pracowników gastronomii u nas zaczyna się od 23zł-26 netto w zależności czy dopiero zaczynasz swoją drogę w gastronomii czy już masz czym się pochwalić
-Dodatkowo możesz liczyć na dodatkowe premie;
ZAKRES ZADAŃ:
-Praca polega na przyjmowaniu i realizacji zamówień oraz przyjęcie i rozliczenie należności od Klienta;
-Przygotowujesz wyśmienite burgery zgodnie z wiedzą pozyskaną na szkoleniu i schematem przyjętym w każdym naszym lokalu;
Jeśli jesteś zainteresowany/a współpracą w stabilnej firmie zapraszamy do aplikowania na maila hr@zmwarmia.pl (w tytule maila podaj tytuł PG/ŁO/22) lub kontakt z Managerem Steakowni Wojciech tel. 691667685