piec opalany drewnem chlebowy do pizzy, warzyw, oraz do suszenia grzybów i owoców

Dodane Środa, 12 Lipca 2017, 23:39:23, ID ogłoszenia: 53606
150 zł
piec opalany drewnem chlebowy do pizzy, warzyw, oraz do suszenia grzybów i owoców
Wyświetleń: 406

Opis ogłoszenia

Witam serdecznie

Przedmiotem aukcji jest piec opalany drewnem wykonany w tradycyjnej technologi, przy użyciu tylko naturalnych materiałów.
Grubość kształtek szamotowych wynosi ok. 12cm, co powoduje, że piec długo trzyma temperaturę, zużywa mniej drewna, a także jest trwalszy i wydajniejszy. Specjalne, wysokiej jakości kształtki ( kl.As-max 1370 sC ) i ich wąsko-fugowe połączenie powoduje, że nic nie pęka, a także żadna zaprawa nie wpada do potraw.

Piec może być używany do pieczenia pizzy, mięs, ryb, warzyw, chlebków i wszelkich innych wypieków,

Oferujemy Państwu szeroki wybór pieców chlebowych (typu,,tunel,, o prostokątnej podłodze - idealne do chlebów, mięs i ryb w formach a także do pizzy oraz typu,,iglo,, typowy włoski piec o owalnym palenisku, świetny do pieczenia przede wszystkim pizzy, również do chlebków, mięs, warzyw itp..)

Oferujemy także zabudowę pieca różnymi materiałami
(płyty ognioodporne k/g, super isol, cegła, kamień, glina, specjalnie impregnowane drewno i inne), według Państwa pomysłu lub bazując na gotowym projekcie.

Zużycie miesięczne drewna około 2-4m3, czas wypieku pizzy ok3-4min.
Piece można zainstalować wewnątrz jak i na zewnątrz (werandy, tarasy , ogrody)

Budujemy także otwarte paleniska, piece kaflowe, piece węglowe oraz wędzarnie i grille ogrodowe.

Zrealizujemy dowolny nietypowy projekt lub pomożemy w zaprojektowaniu Twojego pieca chlebowego .


Cena 150zł, jest to koszt ewentualnego dojazdu do klienta w celu uzgodnienia projektu.

Opis ogłoszenia

Witam serdecznie

Przedmiotem aukcji jest piec opalany drewnem wykonany w tradycyjnej technologi, przy użyciu tylko naturalnych materiałów.
Grubość kształtek szamotowych wynosi ok. 12cm, co powoduje, że piec długo trzyma temperaturę, zużywa mniej drewna, a także jest trwalszy i wydajniejszy. Specjalne, wysokiej jakości kształtki ( kl.As-max 1370 sC ) i ich wąsko-fugowe połączenie powoduje, że nic nie pęka, a także żadna zaprawa nie wpada do potraw.

Piec może być używany do pieczenia pizzy, mięs, ryb, warzyw, chlebków i wszelkich innych wypieków,

Oferujemy Państwu szeroki wybór pieców chlebowych (typu,,tunel,, o prostokątnej podłodze - idealne do chlebów, mięs i ryb w formach a także do pizzy oraz typu,,iglo,, typowy włoski piec o owalnym palenisku, świetny do pieczenia przede wszystkim pizzy, również do chlebków, mięs, warzyw itp..)

Oferujemy także zabudowę pieca różnymi materiałami
(płyty ognioodporne k/g, super isol, cegła, kamień, glina, specjalnie impregnowane drewno i inne), według Państwa pomysłu lub bazując na gotowym projekcie.

Zużycie miesięczne drewna około 2-4m3, czas wypieku pizzy ok3-4min.
Piece można zainstalować wewnątrz jak i na zewnątrz (werandy, tarasy , ogrody)

Budujemy także otwarte paleniska, piece kaflowe, piece węglowe oraz wędzarnie i grille ogrodowe.

Zrealizujemy dowolny nietypowy projekt lub pomożemy w zaprojektowaniu Twojego pieca chlebowego .


Cena 150zł, jest to koszt ewentualnego dojazdu do klienta w celu uzgodnienia projektu.